Tisztelt Érdeklődő!

Örömömre szolgál, hogy képzéseink felkeltették az érdeklődését. Rövid ismertetőnkkel szeretnék a segítségére lenni, hogy minden szükséges információ rendelkezésére álljon tanfolyamainkról.

Iskolánk több évtizede áll a felnőttképzés szolgálatában. Akkreditált felnőttképzési helyként (akkreditációs lajstromszám: AL-0770 , nyilvántartási szám: 17-0154-54 ) célunk, hogy elősegítsük az élethosszig tartó tanulást, a tanulni vágyó felnőtteket támogassuk a piacképes szaktudás és szakképesítés megszerzésében.
Olyan színvonalas és korszerű képzéseket kínálunk, melyek megfelelnek a jövő elvárásainak. Programjainkat a gazdasági-társadalmi környezet változásait követve folyamatosan fejlesztjük. Kiváló, tapasztalt oktatóink garantálják Önnek a sikeres szakmai vizsgát.
Képzéseinket minimum 10 fővel tudjuk elindítani. Tanfolyamaink egy része önköltséges, más részük támogatott formában valósul meg. Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) részeként a mezőgazdasági termelők vissza nem térítendő képzési támogatást vehetnek igénybe. A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál regisztrációs számmal rendelkező vállalkozók támogatást és kifizetési kérelmet nyújthatnak be különböző összegben. Az ilyen jellegű képzéseinket előfinanszírozással indítjuk el.
A tanfolyamok résztvevőivel minden esetben felnőttképzési szerződést kötünk.
A képzéseink helyszíne a vépi középiskolánk, de igény szerint kihelyezett formában is megszervezzük az oktatást.
A tanfolyamainkon kívül a felnőttképzési szolgáltatásunkat is figyelmébe ajánljuk. Az előzetes tudásszint felmérés segíti Önt abban, hogy megismerje a tanfolyam megkezdésekor tudásszintjét, ill. milyen megszerzett kompetenciái vannak a már kiválasztott szakmával kapcsolatban. A felmérést a tanfolyamvezetők ingyenesen végzik.

Megrendelőink észrevételeit szívesen vesszük, tanfolyamaink végén elégedettségi kérdőívet töltenek ki hallgatóink, hogy programjainkat az igényeknek megfelelően tudjuk aktualizálni.

A mai változó világunkban a legjobb befektetés a tudás. Válasszon tanfolyamaink közül, hogy szakmai felkészültsége még magasabb színvonalú legyen!
Bővebb információért szívesen állunk az Ön rendelkezésére.

Savanyó Ferencné
Felnőttképzési csoportvezető
Tel.: 94/543-229, Fax: 94/542-204
Mobil: +36 20 411-5950
Email: tanf@mezgazd-vep.sulinet.hu

GALLERY

Elmélet Talajművelés Hidraulika labor Vetés Üvegház