Szalagavató ünnepség 2015.

„Igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.”

A végzősök számára a legemlékezetesebb eseményt az idei tanévben is lázas készülődés előzte meg. Az iskola minden tanára, dolgozója és az alsóbb éves diákok is kivették részüket a feladatokból: ki a nagyterem díszítésében vett részt, ki az asztalok terítésében segédkezett, mások pedig verssel készültek, irányították az érkező vendégeket, így járulva hozzá a szalagavató sikeréhez.
Az avatandók és a vendégek köszöntése után Hollósi Éva igazgatónő az ünnepi beszédében a végzős diákok iskolánkban eltöltött éveit méltatta, emellett az érettségi és a szakmai vizsgákra való felelősségteljes készülés fontosságára is felhívta a figyelmet.
A végzősök nevében Blaskó Dominik, 12. c osztályos tanuló idézte fel a diákéveket, és mondott köszönetet mindazoknak, akik segítették őket azon az úton, melynek egyik jeles állomásaként megvalósulhatott a közös ünneplés.
A szalagfeltűzés után az osztályok műsorai következtek. A 12. c ,11. f és 11.a osztályok színvonalas tánccal teremtették meg a jó hangulatot, a 12.a és 11. b osztályok pedig képekben idézték fel az elmúlt időszak számukra fontos eseményeit.
A műsort Tóth Vásárhelyi Ilona produkciója színesítette, aki népszerű slágereket énekelt.
A szalagavató bált a végzős diákok és a szüleik keringővel nyitották meg.
SZs

Fényképek a szalagavatóról