DIÁKNAP 2017.


A Középiskola vezetése, nevelőtestülete a diákönkormányzat közreműködésével szervezte meg a tanulók részére a diáknapot.

Reggel 08.00-tól az osztályok részére akadályverseny kezdődött az iskola területén. Kilenc állomáson kellet elméleti, gyakorlati, ügyességi feladatokat megoldani a tanulóknak. A várakozó osztályok részére a Szombathelyi Toborzó- és Érdekvédelmi iroda dolgozói tartottak fegyveres bemutatót, valamint előadást a drogokról, veszélyes anyagokról.

14.00-tól TANÁR - DIÁK labdarúgó mérkőzés, MEGYÉK közti labdarúgó torna és páros asztalitenisz verseny színesítette a délutáni kínálatot.

A kollégiumban élménybeszámolót tartott: Hajdu Gergő 12/A oszt. tanuló SZKTV I. helyezettje, illetve Barátth Balázs 14/A oszt. tanuló, az Országos Szakmai Tanulmányi verseny V. helyezettje.

A végzős kollégistákat Szijj Vilmos kollégium-vezető búcsúztatta, és örökös kollégista emlékplaketteket adott át miden végzős kollégistának.

Közös vacsorán elevenítették fel a három, négy, hat év emlékeit, amelyet megtisztelt jelenlétével Hollósi Éva igazgatónő.

Horváth Gábor 11/C
Diákönkormányzat-elnök